Yritys

Menestynyt perheyritys rakentaa ja korjaa Etelä-Suomessa

Levi-saneeraus on v. 1992 perustettu perheyritys – vakavarainen, luotettava ja perinteikäs. Yrityksemme kotipaikka on Hollola ja toimimmekin pääasiassa Etelä-Suomen talousalueella, mutta tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin.

Panostamme vahvasti työn laatuun ja joustavaan palveluun sekä ympäristöystävälliseen rakennustapaan. Olemme erikoistuneet vesivahinko-, palovahinko-, sisäilmaongelma-, valesokkelikorjauksiin sekä toimitilamuutoksiin, mutta teemme myös kaikki muut remontit osaavasti ja rakennamme uutta toiveidesi mukaan.

Yrityksemme henkilöstö ja yhteistyökumppanit

Henkilöstömme on sitoutunutta ja pitkäaikaista; meillä pidetään henkilöstöstä hyvää huolta. Panostamme erityisesti henkilökunnan ammattitaitoon, sen ylläpitämiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Märkätila-asentajillamme on VTT – vedeneristäjä että rakenteiden tiivistäjä sertifikaatit.

Yhteistyökumppanimme ovat ammattitaitoisia ja luotettavia rakennusalan ammattilaisia sekä sähkö- ja LVI-alan yrityksiä.

Luotettava joustavan palvelun yritys

Meille jokainen asiakas on tärkeä. Jos tilanne niin vaatii, työhön mennään niin ilta-aikaan kuin viikonloppunakin. Pystymme ottamaan asiakkaan toiveet ja elämäntilanne huomioon ja toimimaan niiden ehdoilla. Perinteikkäänä, pitkään toimineena yrityksenä pystymme myös antamaan työllemme täyden takuun.

Yrityksen arvot

  • Rakennamme vastuullisesti ja huolellisesti, jolloin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.
  • Arvostamme avointa yhteistyötä ja jatkuvuutta yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Hoidamme taloudelliset ja yhteiskunnalliset velvoitteemme moitteettomasti.

Levi-Saneeraus Oy

Postiosoite

Vesimäentie 5
15860 Hollola

Puhelin

Sähköposti

rakentajat@levisaneeraus.fi